Kindernevendienst/ochtend Kindernevendienst/ochtend
Kinderochtend
Zondag 25 oktober was het weer over: de kinderochtend van de kindernevendienst!
Alle kinderen zijn persoonlijk uitgenodigd en zo zaten we deze zondag weer met 16 kinderen en 3 man leiding in de grote zaal van het Trefpunt. De kinderochtend duurt 1,5 uur en zo hebben wij genoeg tijd om er een leerzame, gezellige en leuke ochtend van te maken! We zijn de ochtend begonnen met een luisterverhaal. Een bijbelverhaal uit Kind op zondag, die we konden luisteren over de geluidsbox. Het verhaal gaat over dat je mag zijn wie je bent. God houdt van jou! Zo is het hoe wij onze kinderochtenden ook willen invullen en wat we de kinderen willen meegeven: je mag zijn wie je bent, je mag doen wat je graag wil doen, waar je je goed bij voelt. We mogen samen komen in onze kerk waar God bij ons is. Zeker in deze tijd, waarin het misschien voelt alsof we heel veel dingen niet meer mogen of kunnen doen. We zijn blij dat we toch elke maand met de kinderen bij elkaar mogen komen in onze kerk. Na het bijbelverhaal starten we met onze spelletjesochtend! Op verschillende tafels liggen spellen en de kinderen mogen zelf kiezen aan welke tafel ze willen aanschuiven. Het is een gezellige ochtend. De ene tafel speelt nog fanatieker dan de andere en er is bijna geen tijd om even te drinken en een koekje te eten. De kleintjes onder ons hebben ondertussen het speelgoed van de oppasdienst uit de kast gehaald en houden een wedstrijdje fietsen door de gangen van de kerk (want dat kan nu er geen mensen zijn!) De tijd vliegt en we sluiten de ochtend af met gebed. We bidden voor de nieuwe schoolweek, voor de oudere mensen uit de kerk en voor gezondheid. En zo verlaten alle kinderen via de achterkant van het Trefpunt weer onze kerk. We hopen dat we, zolang de kerk nog gesloten moet blijven, de kinderochtenden zo nog heel lang mogen blijven draaien!

Groetjes, de leiding van de kindernevendienst

Zolang de kerkdiensten alleen via kerkdienst gemist of via de website mee te beleven zijn, kunnen jullie via onderstaande link toch jullie verhaal lezen.
Veel leesplezier en succes met jullie werkjes.
15 november verhaal jongste groep
15 november verhaal oudste groep