Leerhuis Leerhuis
Onze gemeente heeft een Leerhuis. Elk jaar wordt een aantal leerhuisavonden aangeboden, waar problemen en vragen aan bod komen die voortkomen uit de samenleving of de wetenschap, en waar ieder mens mee te maken krijgt.
 
Nederlands bijbelgenootschap Nederlands bijbelgenootschap
lees meer »
 
verjaardagbus verjaardagbus
lees meer »
 
Rommelmarkt Rommelmarkt
Ieder jaar wordt er in en rond ’t Trefpunt een rommelmarkt georganiseerd. Vanaf februari beginnen we met het inzamelen van spullen die we kunnen verkopen. Denk daarbij aan witgoed, kleine meubels, boeken, kleding, speelgoed, servies enz. De opbrengst wordt verdeeld over twee doelen: 50% is voor een goed doel; bepaald door de diaconie en 50% is voor extra’s op ons kerkelijk erf.

De rommelmarkt wordt georganiseerd door een commissie. Deze commissie vergaderd zo’n 8x per jaar en houdt zich bezig met de vergunningen, organiseren van vrijwilligers, pr enzovoort. Wanneer u het leuk vind om ons te helpen in de commissie of tijdens de voorbereidingen en/of verkoop dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Ook voor deze actie geldt: vele handen maken licht werk! U kunt ons bereiken via email: annemieksmittenaar@gmail.com.
 
lees meer »
 
Werkgroep Kerk in Actie Werkgroep Kerk in Actie
lees meer »
 
Paardenmarkt Paardenmarkt