Opbrengst Voedselbankcollecte 2023 Opbrengst Voedselbankcollecte 2023
Afgelopen week stond weer in het teken van de voedselbankcollecte. Ook dit jaar was het weer een groot succes!
We zijn dankbaar en blij dat u het weer met elkaar tot een groot succes heeft gemaakt. Het is van groot belang voor de voedselbank en voor de mensen die er afhankelijk van zijn. Het is belangrijk om dit soort acties te blijven ondersteunen en te promoten, zodat voedselbanken hun waardevolle werk kunnen blijven voortzetten.
Tijdens de voedselbankcollecte worden niet alleen voedselproducten ingezameld, maar ook geld. Dit geld kan vervolgens worden gebruikt om voedsel aan te schaffen dat de voedselbank nodig heeft. Ook kan het geld worden gebruikt om de operationele kosten van de voedselbank te dekken, zoals huur, elektriciteit en andere kosten.
Zaterdag 18 februari was er de mogelijkheid uw boodschappen voor de voedselbank af te geven in het Trefpunt. Er was koffie, thee en tijd voor een gezellig praatje. Ook zondag voor de dienst werd er nog voedsel afgegeven.
We hebben in totaal 22 kratten gevuld met voedsel, pakketten vol met wc-papier en we kunnen ook nog eens een prachtig bedrag overmaken van € 1.773,12!
Namens de Voedselbank en de Diaconie, hartelijk bedankt!
Hartelijke groet,
De Diaconie
 
terug