Napraten over The Passion Napraten over The Passion
 
Napraten over The Passion
 
Miljoenen mensen kijken traditiegetrouw naar The Passion. De dagen erna wordt er op veel plekken over gepraat. Op je werk, in de kantine of bij het koffie of thee moment. Ook dat is dit jaar helaas niet mogelijk. Daarom is er nu voor het eerst online napraten over ‘The Passion’. 
 
Rixt wil met mensen 'Napraten over The Passion'
In 3 bijeenkomsten van ongeveer 1,5 uur in de aankomende weken. Aan de hand van een boekje, de Bijbel en een aantal video's zal de avond vormgegeven worden. De avonden staan gepland op dinsdag 13 april, 27 april en 11 mei en beginnen steeds om 19:30. Dit zullen ontmoetingen zijn die online plaatsvinden, dus als u mee wilt doen zal dit via uw computer of tablet zijn.  

Uitzending The Passion, Witte donderdag 1 april 20:30 NPO 1
Om u voor te bereiden op de gesprekken over ‘The Passion’, is het belangrijk dat u de uitzending bekijkt. Het thema is dit jaar 'Ik ben er voor jou'. Lukt het niet om de uitzending op dat moment te kijken? Tip: Neem het op of kijk het terug. 

Stuur uw aanmelding naar: jac.diac@outlook.com
Lijkt het u leuk om mee te doen, en heeft u behoefte aan verdieping, uitleg en een goed gesprek? Geef u dan op voor deze bijeenkomsten! De thema’s van de avonden zijn: ‘Delen’, ‘Familie’ en ‘Vrienden’.
 
Van harte welkom! Wij zien en horen u graag. 
 
Hartelijke groet,

Rixt de Graaf, Kerkelijk Werker en Werkgroep Contact, Sam, Alie, Marjan en Jacoline
 
P.S. Denkt u nog aan de Kaartenactie! Een mooie week om uw broeder of zuster in de gemeente een Paasgroet te sturen. 
 
                                                                         
terug