Musical ‘Op zoek naar Judas’ Musical ‘Op zoek naar Judas’
Musical ‘Op zoek naar Judas’
Op 2 en 3 april 2020
Wat begon als een spontaan idee tijdens de jaarlijkse bespreking over het programma van ‘De Rank’, 'De Open Hof' en 'De Goede Herder', is uitgegroeid tot een concreet uitgewerkt plan.
Op donderdagavond 2 april en vrijdagavond 3 april kunnen we een inspirerende, muzikale en eigentijdse interpretatie gaan beleven van het evangelieverhaal van Judas. Afhankelijk van de belangstelling is er op zaterdagmiddag 4 april ook een voorstelling.
Alle voorstellingen zijn waarschijnlijk in 'De Open Hof' in Katwijk aan den Rijn.
Meedoen kan nog
De organisatoren waren aangenaam verrast door de grote opkomst op de auditie-avonden van ‘Op zoek naar Judas’ en de hoeveelheid aanwezige talenten. De grotere rollen en de rollen met solozang zijn nu verdeeld. Deelnemers aan de audities voor een kleinere rol, voor het koor of voor beiden, krijgen nog bericht.
Voor mensen, die aarzelden of ze mee zouden doen of misschien dachten dat het niet door zou gaan, is er goed nieuws: tot 1 september kan u zich nog opgeven! Het liefst via email: of anders een telefonisch bericht aan mij.
Kent u gemeenteleden, waarvan u denkt: dat is misschien wat voor hen: vraag het ze of ga samen misschien! Twijfel of de eigen zang- en acteerkunsten wel geschikt zijn is niet nodig, daarvoor zijn de repetities.
Repetities
Meedoen aan deze kwalitatief hoogwaardige musical betekent vooral op een verfrissende manier intensief bezig zijn met het Bijbelverhaal van Judas.
Elke repetitie kan gezien worden als een avond uit en als een mooie ontmoeting.
De repetities zullen starten op donderdag 19 september om 19.30 uur in ‘De Open Hof’. 
De donderdag wordt de vaste repetitie avond voor zowel zang, als drama. In het begin is er wekelijks repetitie. In de maand december zal er minder gerepeteerd worden. Naar het einde toe zal er misschien iets vaker gerepeteerd worden.  
Hulp achter de schermen
De organisatoren zijn gestart met het zoeken naar sponsoren, het nadenken over een decor en een licht- en geluidsplan. Denk jij ons nog te kunnen ondersteunen hierbij of heb je een goede tip? Laat het weten via het emailadres:  
Publiciteit
Er is een Facebook pagina aangemaakt voor de musical:   
http://www.facebook.com/Judasdemusical/?ti=as. Hier zal veel informatie worden gedeeld over de voortgang van ‘Judas’. Ook zal er af en toe beeldmateriaal verschijnen om mensen nieuwsgierig te maken.
Verder zal er ook maandelijks in de Katwijksche Post een klein artikel komen te staan over onze vorderingen. 
 Tot slot
We hopen dat gemeenteleden van 'De Goede Herder' enthousiast mee doen met deze musical voor of achter de schermen of als bezoeker bij de voorstellingen in de week voor de Stille of Goede Week 2020!
Namens de Commissie 'Leren en Ontmoeten' van de drie kerken,
 
terug