dinsdag 13 november 2018

Musical

Datum: 
 dinsdag 13 november 2018
Tijdstip: 
 20.00 uur
Locatie: 
 Trefpunt

Musical
Samen met ‘De Open Hof’ en ‘De Rank’, wil 'De Goede Herder' een Bijbelse musical organiseren. De ervaring in o.a. Zoetermeer en Voorburg leert dat meedoen aan een musical veel energie kost, maar nog veel meer energie oplevert. Het is een genoegen om samen te werken aan een actuele vertolking van een Bijbelverhaal. Er zijn rollen (voor en achter de schermen) voor mensen van 10 tot 100 jaar, die zich direct of indirect betrokken voelen bij één van de drie kerken. 
Op dinsdagavond 13 november kunt u/kunnen jullie in 'Het Trefpunt' meer te horen over deze musical plannen van de drie samenwerkende kerken. Dan onthullen we ook de naam van de musical. Afhankelijk van de reacties, start de inhoudelijke voorbereiding van de musical begin 2019. In overleg bepalen we wat de meest geschikte avond is om bijeen te komen om te oefenen en hoe het tijdpad er uit gaat zien.
Graag tot ziens: musici, toneelspelers, zangers, decorbouwers, kledingontwerpers, grimeurs, regisseurs, organisatoren, licht- en geluidmensen, bestuurders enz.
Als jij of u er op 13 november niet bij kan zijn, maar misschien wel mee wil doen, stuur dan even een berichtje naar Marjan Zebregs

 

terug