Voor de jeugd Voor de jeugd
(Jeugd)diensten
Ongeveer 8 keer per jaar wordt er een (jeugd)dienst georganiseerd door een groep enthousiaste leden. De jeugd staat tussen haakjes omdat het doel van deze diensten is om een zo groot mogelijk gedeelte van de gemeente aan te spreken op een soms wat eigentijdse/ andere manier dan de traditionele diensten. Dit in het licht van ‘verandering van spijs doet eten’.

Wellicht spreekt de dienst u/ jou de ene keer wat meer aan dan de andere keer, dat kan en mag; wij hebben achteraf ook verbeterpunten voor de diensten die wij zelf hebben georganiseerd.
Wij willen ook graag uw mening horen. Hoe heeft u zo’n dienst beleefd, wat was er leuk en ook wat kan er de volgende keer wellicht beter. U kan ons dit laten weten via een lid van de commissie of via een e-mail naar jeugddienstgkv@gmail.com.
Mocht u/ jij mee willen denken in de voorbereiding van zo’n dienst, dan kan dat uiteraard. Graag zelfs! Aanmelden kan ook via jeugddienstgkv@gmail.com. Op deze manier bouwen we samen aan bijzondere diensten.
De afgelopen (jeugd)dienst was er een met een bijzondere, mooie en eigentijdse preek met een verrassend slot; het lied ‘Halleluja’ gezongen door de dominee! En ja, de muziek was misschien wat hard; dit nemen we mee als verbeterpunt voor een volgende (jeugd)dienst.

Op 15 september 2019 is de startdienst in onze gemeente en deze dag zal er een programma zijn met een heel bijzondere gast, namelijk ‘Vrolijk Theater’ (buikspreekpoppen).  Meer hierover volgt in een volgende editie van het Kerkewerk, de voorbereidingen zijn in volle gang.

Hartelijke groeten van de commissie
 
terug