Postzegels, cartridges, mobieltjes Postzegels, cartridges, mobieltjes
In onze drie plaatselijke kerken
In onze drie plaatselijke kerken staan dozen ter inzameling van postzegels, kaarten, oude munten/papiergeld en cartridges. Regelmatig worden deze dozen geleegd en de inhoud daarvan
worden verzonden naar de Kerk in Actie alwaar de kaarten, postzegels en oud geld door diverse vrijwilligers worden uitgezocht en worden de gebruikte cartridges opgehaald door een bedrijf en  weer bijgevuld zodat ook deze weer gebruikt/verkocht kunnen worden en ook van deze verkoop komen de opbrengsten ten goede van de K.I.A. en G.Z.B.
Heeft U ansichtkaarten, zelfgemaakte kaarten, geboortekaartjes, Anton Pieck kaarten,
Postzegels (aub niet afgeknipt vlak langs de “tandjes” ), oude munten/papiergeld en cartridges
wat allemaal overbodig is geworden: deponeer deze artikelen in deze dozen en de verwerking daarvan is in goede handen. Dubbele (kerst)kaarten welke in een  enveloppe worden verzonden hebben geen waarde
Voor verdere informatie: Jan Schoneveld, Torenvalk 23, tel: 4074078
 
Opbrengst 2019  inzamelingsactie kaarten, postzegels, oud geld, mobieltjes en cartridges
Onderstaand bericht mocht ik ontvangen van het Hoofdkantoor Kerk in Actie
Beste contactpersonen:
Met een gevoel van dankbaarheid laten wij U weten dat de totaalopbrengst over het jaar 2019 van de inzamelingsactie € 23.482,00 heeft opgeleverd. Een heel mooi bedrag !    
Aan postzegels en kaarten werd ingezameld een bedrag van   €  14.684.00
Aan mobieltjes en cartridges  en oud geld                                 €    8794,00                                                             
________
Totaal                                                                                          €  23.482,00               

We weten dat er heel  veel  uren aandacht door U is besteed aan al die dozen vol met materiaal. Er is gesjouwd en uitgezocht. We doen het allemaal met plezier en gericht op een mooie opbrengst voor de Kerken in Aktie/GZB. Met deze opbrengst kunnen beide organisaties mensen ondersteunen hun leven waardevol  te leven.
Wij merken dat het steeds moeilijker wordt om waardevol materiaal te ontvangen maar we hebben redenen genoeg om door te blijven gaan met de inzameling. Zolang er mensen zijn die met energie zich inzetten, zolang er kopers zijn en zolang er voldoende opbrengst is, gaan we door met onze activiteiten.  Wij hopen dat we nog lang van uw inzet gebruik mogen maken. Heel hartelijk dank daarvoor.
       

 
 

Zowel voorin de kerk als in het Trefpunt, treft u deze boxen aan, waarin u  uw oude mobieltjes, cartridges en postzegels kan doen.
 
terug