Agenda
« vorige  |  april 2019  |  volgende »

Woensdag 3 april 2019 Inloopochtend
Locatie: De Goede Herder Kerk/Trefpunt
Tijdstip: 10.00 uur

 

Donderdag 4 april 2019 Vesper
Locatie: De Open Hof in Katwijk
Tijdstip: 19.30 uur

 

Zondag 7 april 2019 Jeugdkerk
Locatie: Trefpunt
Tijdstip: 10.00 uur

Jeugdkerk
Zondag 7 april is er weer jeugdkerk. Deze keer is het thema ‘juichen’. Eind april is het koningsdag, dan juichen we weer wat af! Voor zo’n dag moet er heel wat geregeld worden. Beveiliging en de route worden precies uitgestippeld, het Wilhelmus wordt gezongen en overal hangt de vlag uit. In de tijd van de bijbel bestond er geen koningsdag. In de tijd van Jezus was het land Israël bezet door de Romeinen. Maar het verhaal gaat verder en daar lezen wij dat op een dag de mensen aan de kant van de weg staan. Ze staan met lege handen, niets hebben zij bij zich. Er is geen rode loper, geen mooie koets. Op een geleende ezel komt Jezus Jeruzalem binnen rijden. Mensen zijn blij en zwaaien met takken. Dankbaar zijn wij met dit verhaal en dat wij dit door mogen vertellen. Wij zien jullie graag allemaal a.s. zondag! Vanwege de vakantie is de volgende jeugdkerk in mei de 2e zondag van de maand! Maar uiteraard krijgen jullie allemaal een uitnodiging thuis!

Groetjes Leiding jeugdkerk
 

 

Woensdag 10 april 2019 Vrouwentijd
Locatie: Hervormde Kerkzaal
Tijdstip: 8.45 uur

lees meer »

 

Donderdag 11 april 2019 Vesper
Locatie: De Open Hof in Katwijk
Tijdstip: 19.30 uur

 

Woensdag 17 april 2019 Inloopochtend
Locatie: Hervormde Kerkzaal
Tijdstip: 10.00 uur

 

Woensdag 24 april 2019 Diaconiemiddag
Locatie: Trefpunt
Tijdstip: 15.00 uur

lees meer »

 

Woensdag 24 april 2019 Psalmen zingen met Hanna Rijken
Locatie: Trefpunt
Tijdstip: 20.00 uur

Psalmen zingen met Hanna Rijken
Op woensdagavond 24 april 2019 begint om 20.00 uur in de grote zaal van 'Het Trefpunt' een avond, waarop Hanna Rijken ons in woord en gezang meeneemt in de wereld van de psalmen. 
Dr. Hanna Rijken is theoloog en musicus. In december 2017 promoveerde zij aan de Protestantse Theologische Universiteit in Amsterdam op het onderwerp ‘Choral Evensong’. Sinds 2016 is ze verbonden aan het Rotterdams Conservatorium als docent Kerkmuziek – Liturgiek. Sinds 1 juli 2017 is Hanna Rijken predikant in algemene dienst van de Protestantse Kerk in Nederland, met een bijzondere opdracht voor het project interkerkelijke Choral Evensong & Pub op donderdagavond in Utrechtse binnenstadskerken.
Uw  predikant kent Hanna Rijken als een deskundige, inspirerende en enthousiasmerende vrouw, die haar liefde voor kerkmuziek kan overdragen ook op niet geoefende stemmen. Een aanrader dus! 

 

Maandag 29 april 2019 Emmauswandeling
Locatie: verzamelen we onderaan de stenen trap bij het Strandhuys in Katwijk aan de Zuid-Boulevard.
Tijdstip: 19.30 uur

29 april ’s avonds Emmauswandeling
Vaak ontmoeten we elkaar in de kerk en bij kerkelijke activiteiten terwijl wij zitten. Op maandagavond 29 april is dat anders bij de Emmauswandeling. Wandelen geeft haast vanzelf een stuk verbondenheid door samen stil te zijn of te praten. Dit jaar zal uw predikant deze jaarlijkse activiteiten van ‘De Rank’, ‘De Open Hof’ en 'De Goede Herder' (K3) begeleiden.
We verzamelen om 19.30 uur onderaan de stenen trap bij het Strandhuys in Katwijk aan de Zuid-Boulevard. We wandelen in tweetallen langs de vloedlijn en sluiten af met een drankje in de strandtent. Een gesprek met iemand die we niet (zo goed) kennen, kan leiden tot een verrassende ontmoeting. Van harte uitgenodigd!
 

 

Woensdag 1 mei 2019 Inloopochtend
Locatie: De Lichtbron
Tijdstip: 10.00 uur