Oppas tijdens de dienst Oppas tijdens de dienst

Op deze website vindt u het rooster waarop staat wie er wanneer oppasdienst heeft. De oppassers zelf kunnen doormiddel van dit rooster onderling met elkaar ruilen. Graag vragen wij de oppassers 15 minuten voor aanvang van de kerkdienst aanwezig te zijn bij de oppasdienst. Wilt u of jij ook graag oppasdienst draaien? Wij zijn altijd blij met nieuwe deelnemers! Spreek ons eens aan in de kerk of neem contact met ons op!

Corrie en Pauline Schoneveld

Dicky Hoekstra

Rooster oppasdiens van 6 oktober t/m 29 december 2019

Oktober Naam Naam
6 Hanneke de Mooij Eline de Mooij
13 Alie vd Meij Lenthe Kuijt
20 Chantal Post Merel Kuijt
27 Pauline Schoneveld Corine de Vries
3 Hennie Aten Marjoleine Aten
10 Corine de Mooij Eline de Mooij
17 Jeanette vd Meij Marit vd Meij
24 Tessa Heemskerk Lenthe Kuijt
1 Pauline Schoneveld Merel Kuijt
8 Hennie Aten Marjoleine Aten
15 Alie vd Meij Eline de Mooij
22 Chantal Post Lenthe Kuijt
25KERST Pauline Schoneveld Corrie Schoneveld
29 Jeanette vd Meij Marit vd Meij

Graag een kwartier voor aanvang van de kerkdienst aanwezig zijn. Bij verhindering eerst onderling ruilen. Wilt u of jij ook oppasdienst draaien? Neem dan contact met ons op! Pauline Schoneveld: tel. 0610641910, Corrie Schoneveld: tel. 4026745,
Dicky Hoekstra: tel. 4028210

Houdt u a.u.b. rekening met de zomervakantie! Bij verhindering graag op tijd onderling ruilen!