Startzondag 5 september Startzondag 5 september
Op zondag 5 september willen we als gemeente een zegen vragen over de start van ons nieuwe kerkelijke seizoen. Een bijzondere zondag, waar we feestelijk aandacht willen schenken aan de herstart van kerkelijke activiteiten. Er is plaats voor maximaal 36 personen in de kerk en aansluitend samen koffiedrinken, maar u kunt natuurlijk ook thuis eerst de dienst volgen en daarna naar het kerkplein komen voor koffie. Wel blijven we voorzichtig en houden ook daar voldoende afstand.
De kinderen en jeugd zullen tijdens deze dienst hun eigen programma hebben en na de kerkdienst hopen we samen koffie te kunnen drinken rondom de kerk. Bidt u mee dat het die dag mooi weer zal zijn, zodat de geplande activiteiten door kunnen gaan?

We kunnen uw hulp goed gebruiken en hopen dat u uw talent(en) wilt inzetten deze zondag.
- de kinderen gaan op vossenjacht en daarvoor zijn natuurlijk vossen nodig. Wie zou vos willen zijn op zondag 5 september tijdens de kerkdienst?
- we willen buiten koffiedrinken en daarvoor onze buitentafels en stoelen gebruiken. Deze moeten wel even schoongemaakt worden na een lange periode waarin ze niet zijn gebruikt. Wie wil op zaterdagochtend 4 september vanaf 10 uur meehelpen om deze schoon te maken?
- we willen graag een traktatie serveren bij de koffie en zouden het geweldig vinden als u een taart of cake wilt bakken voor deze gelegenheid. Graag wel even doorgeven dat u iets wilt maken, zodat we kunnen inschatten of we voldoende zullen hebben.
- en mocht het toch regenachtig weer worden, heeft u dan een partytent die we mogen lenen en op het kerkplein opzetten, zodat we toch droog buiten kunnen zitten?
 
terug