Opbrengst Extra collecte Opbrengst Extra collecte
Vanuit het noodhulpprogramma dat in Syrië al jarenlang actief is, ondersteunt Kerk in Actie deze lokale kerken maximaal. Van een bloedige burgeroorlog naar een diepe economische crisis naar twee allesverwoestende aardbevingen.

Syrië overkomt ramp op ramp. Ruim 3800 mensen hebben deze ramp niet overleefd, en dit aantal zal oplopen. Er zijn duizenden gewonden. Veel gebouwen zijn ingestort, onder andere in de stad Aleppo. De ramp gebeurt terwijl de weersomstandigheden belabberd zijn: er valt sneeuw, regen en het is koud. Kerken vangen zoveel mogelijk dakloze mensen op en voorzien hen van maaltijden, medicijnen en dekens. Anderen krijgen dekzeilen waarmee ze zich in hun beschadigde huis zo goed mogelijk kunnen beschermen tegen neerslag en kou.
Vanuit het noodhulpprogramma dat in Syrië al jarenlang actief is, ondersteunt Kerk in Actie deze lokale kerken maximaal.

Kerk in Actie werkt in Syrië, niet in Turkije. Daarom vragen ze hulp voor de slachtoffers in Syrië. Uiteraard gaan onze gebeden net zo hard uit naar de getroffen bevolking van Turkije.

Wij zijn dankbaar dat we een mooi bedrag van
€ 1.440,35 kunnen overmaken.

Namens de Diaconie, hartelijk bedankt voor uw hulp.
 
terug