Afhalen Paasattentie Afhalen Paasattentie

Op Stille zaterdag 3 april was het zover, het afhalen van de Paasattentie. We vonden het in deze Coronatijd erg belangrijk om iedereen een Paasgevoel mee te geven. Je bent niet alleen en Hij is er ook voor jou!                                                                                                 
Hoe geef je dat dan vorm? We merkten al eerder op, dat mensen het erg prettig vonden om even bij de kerk langs te kunnen komen. Dat er weer leven was in de kerk en dat er andere gemeenteleden waren waar je even mee kon kletsen. Zo ontstond het idee. Het moet in deze coronatijd passen. Het moet mensen het gevoel geven, de gemeente leeft. Laagdrempelig zijn, buiten toch op afstand en voor iedereen een uitnodiging of Paasgroet zijn. Zo bedachten we het afhalen van de Paasattentie.  
Het was natuurlijk wel een beetje spannend wat het weer betreft. Zou het droog blijven of zou het stortregenen? Maar we troffen het enorm, het was een prachtige zaterdagmiddag, de zon scheen volop en de temperatuur was voortreffelijk.
We hebben veel potjes narcisjes uitgedeeld aan iedereen die langskwam, lopend, fietsend en zelfs mensen in de auto die stopten. Wat ons erg goed deed was dat mensen erg verrast waren dat ze zomaar iets kregen. We vertelden dat het ons vooral te doen was om het uitdelen van een Paasgroet met daarbij de uitnodiging de Paasdienst online thuis mee te vieren.
Kerk zijn in Coronatijd, een positieve, vrolijke groet.
We zijn geholpen door enkele zeer spontane en enthousiaste gemeenteleden, onze dank daarvoor!
De attenties zijn aangeboden door de Kerk en een sponsor, waarvoor ook veel dank.
Wij hebben er heel erg van genoten. Wij hopen u ook!
Hartelijke groet,
Werkgroep Contact, Sam, Alie, Marjan en Jacoline 
terug