Opbrengst Voedselbankcollecte Opbrengst Voedselbankcollecte
  
Afgelopen week stond in het teken van de voedselbankcollecte. Voor mij was dit mijn 1e collecte waar ik actief aan meewerkte als diaken. Mensen konden afgelopen zaterdag hun boodschappen langs komen brengen bij onze kerk. Het ‘Trefpunt’ was daardoor weer eens echt een ‘Trefpunt’ in deze Coronatijd! Het was gezellig druk, mensen liepen af en aan. Er was tijd voor een gezellig kletspraatje of een 1e kennismaking. Natuurlijk alles Coronaproof.
De kratten die we van de voedselbank hadden gekregen zaten al snel bomvol. We zijn verder gegaan met het vullen van tassen en dozen.
Ik vond het heel mooi om te zien dat we zo naar elkaar omzien in onze gemeente en eigenlijk in heel Valkenburg! Uit het hele dorp kwamen namelijk mensen met boodschappen. En naast de vele boodschappen die zijn opgehaald is er ook nog eens een prachtig bedrag gedoneerd €1.335,-! Een heel mooi bedrag dat we overmaken naar de Voedselbank.
Namens de Diaconie, hartelijk dank allemaal! Dankbaar en blij ga ik aan mijn nieuwe ambt beginnen als penningmeester van de Diaconie!
Hartelijke groet,
Jacoline Lesmeister
                                           
 
terug