Rommelmarkt 2019 Rommelmarkt 2019
Rommelmarkt 17 mei 2019
Op vrijdag 17 mei organiseert de Gereformeerde kerk weer de jaarlijkse rommelmarkt. Dit jaar hopen we weer dankbaar gebruik te mogen maken van vele vrijwilligers. Daarom vragen wij iedereen de datum van de rommelmarkt alvast te noteren.  Misschien wilt u ons nu al helpen? Dat kan! Stuur een mail naar: . Misschien vind u het leuk om iets te maken wat we mogen verkopen op de rommelmarkt? Of wilt u punten sparen van DE; bakkerij het Stoepje of op de pas van de kerk bij Total benzinepomp? Met deze punten kunnen we namelijk cadeaus  aanschaffen voor de verloting! Alle losse punten kunt u inleveren bij onze penningmeester Stijntje Born , Meanderlaan 13.
U kunt ons nu ook al helpen door uw spullen te schenken voor de rommelmarkt. Denk hierbij aan kleine meubels, servicegoed, speelgoed, tuinspullen, witgoed, boeken, kleding enz. We willen geen grote kasten of banken en geen kapotte en vieze spullen.
Nieuw dit jaar is dat u uw spullen mag komen brengen bij onze opslag op zaterdag 13 april en zaterdag 4 mei. Beiden van 10.00 tot 12.00 op de achterweg 44 (bij de kassen) Dit neemt namelijk een hoop werk uit handen! Maar wanneer u dit niet lukt; blijft de mogelijkheid bestaan om op afspraak uw spullen bij u thuis op te laten halen. U kunt hiervoor contact opnemen met dhr. Schoneveld. Telnr. 06-48443364

Ook dit jaar zal de gehele opbrengst opgedeeld worden: 50% gaat naar een project van het werelddiaconaat en 50% gaat naar een project van onze kerk: Investeren in zonnepanelen. We hopen ook dit jaar op een mooie opbrengst!
Met vriendelijke groet,
De Rommelmarktcommissie; Annemieke, Stijntje, Nettie, Jose, Jan, Geffrey, Mienke en Diane