Rommelmarkt Rommelmarkt
Rommelmarktspullen gezocht
Op vrijdag 12 juni organiseert de gereformeerde kerk van Valkenburg weer de jaarlijkse rommelmarkt. De gehele opbrengst wordt opgedeeld: 50% gaat naar een project van Kerk In Actie en 50% gaat naar een project van onze kerk: Investeren in zonnepanelen.
U kunt ons helpen door uw spullen te schenken voor de rommelmarkt. Denk hierbij aan kleine meubels, serviesgoed, speelgoed, tuinspullen, witgoed, boeken, kleding enz. We willen geen grote kasten of banken en geen kapotte en vieze spullen.
Ook dit jaar mag u uw spullen komen brengen bij onze opslag. Op zaterdag 18 januari zal dat de 1e keer zijn. We zijn open van 10.00 tot 11.30 uur op Achterweg 44 (bij de kassen). Dit wegbrengen neemt een hoop werk uit handen! Maar wanneer u dit niet lukt, blijft de mogelijkheid bestaan om op afspraak uw spullen bij u thuis op te laten halen. U kunt hiervoor contact opnemen met Jan Schoneveld, telnr. 06-48443364.

Ook zoeken wij nog meerdere sponsoren. Denk daarbij aan het sponsoren van planten en van het bedrukken van de loten. Maar ook het sponsoren van persoonlijke diensten is mogelijk. Wilt u ons informeren als u ons hierbij kunt helpen? U kunt contact opnemen met Annemieke Smittenaar via emailadres:
Met vriendelijke groet,
de rommelmarktcommissie