Rommelmarkt Rommelmarkt
Op zaterdag 20 mei zal de jaarlijkse rommelmarkt van de Gereformeerde kerk ‘De Goede Herder’ weer plaatsvinden op het terrein in en om het Trefpunt. Voor het eerst sinds jaren dus op zaterdag! Jaarlijks een gezellige, drukke boel met hopelijk weer een mooie opbrengst!
In voor gaande jaren waren we blij verrast met uw hulp. We hopen dat u ook komend jaar ons wilt helpen met 1 van de vele werkzaamheden voor, tijdens en na de rommelmarkt.
Denkt u hierbij aan:
  • Rondbrengen van een wijk huis-aan- huis flyers in de week voor de rommelmarkt
  • Ophalen en sorteren van spullen op maandag 15 mei voor de rommelmarkt
  • Het maken van taarten, tassen, kaarten enz welke we mogen verkopen
  • Zaterdag 20 mei helpen van inrichten van het plein en verkopen van de spullen
  • Na afloop helpen bij het opruimen van het plein, wegbrengen van afval naar de gemeentewerf e.d.
  • Schoonmaken van de kerk en alle ruimten eromheen
Voor dit jaar is er gekozen om de grote vergadering vlak voor de rommelmarkt te laten vervallen, omdat de belangstelling de laatste jaren erg mager was. Daarvoor in de plaats willen we alle geïnteresseerden uitnodigen bij onze laatste vergadering voor de rommelmarkt en wel op: 9 mei in het Trefpunt. We beginnen om 20.00. Om 19.45 staat de koffie/thee klaar.
Wel zullen we na afloop een evaluatieavond houden.
Mocht u ons dit jaar weer willen helpen bij het vele werk; wilt u dan zo vriendelijk zijn ons dit te laten weten? Dat scheelt ons een hoop! Het is voor ons namelijk veel werk om ieder persoonlijk te benaderen. U kunt u aanmelden door het schrijven van een mailtje naar:
Annemiek Smittenaar (VZ):
Nettie Roijers:
Bij voorbaat hartelijk dank!
Annemiek, Stijntje, Nettie, Geffrey, Jan, Jose, Pieter, Arjo en Diane