Nederlands bijbelgenootschap Nederlands bijbelgenootschap
Het Nederlands Bijbel Genootschap brengt de Bijbel, al 200 jaar. Samen met leden en donateurs maken zij het mogelijk dat mensen in binnen en buitenland de Bijbel ontdekken, ervaren en doorgeven. Dat doen zij voor volgende generaties, in andere talen en in nieuwe vormen. Het NBG wil graag daarvoor de middelen beschikbaar stellen.
Honderden vrijwilligers zetten zich met veel elan in om de doelstellingen van het NBG te verwezenlijken. U kunt ons daar mee helpen door lid of donateur te worden van het Nederlands Bijbelgenootschap of de Bijbel per maand Club. Voor meer informatie kunt u surfen naar: www.bijbelgenootschap.nl of neem contact op met één van de werkgroepleden.usiate
Sinds 1947 bestaat in Valkenburg ZH een enthousiaste werkgrroep die zich namens de 3 kerken inzet voor dit Bijbelwerk.
In 2017 bestaat NBG Valkenburg 70 jaar, geef ons een cadeau, wordt lid of donateur van de NBG.
De Hervormde Gemeente: Alfons van der Bent
De Gereformeerde Kerk "De Goede Herder" : Dicky Hoekstra en Lia Schoneveld
De Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt "Lichtbron" Annemarie van Zuilen en Miranda Heemskerk.