Gemeentezondag Gemeentezondag
Gemeentezondag
Op 4 februari 2018, zondag Werelddiaconaat, werd er een gemeentezondag georganiseerd om de onderlinge band tussen gemeenteleden verder te versterken. Op deze zondag met het thema: ‘Wij zijn de wereld’, staat de band tussen de kerk en de wereld centraal.
Na de eredienst en de jeugdkerk, kunnen we in de grote zaal van 'Het Trefpunt' genieten van koffie/thee/limonade en wat lekkers. Voor jong en oud(er) zijn er verrassende beelden van Bijbelverhalen.
In de grote zaal volgde na een hapje en drankje om 12.00 uur voor alle leeftijden een verrassende wereldreis langs vier continenten.
In de kerk konden we om 12.00 uur zingen voor iedereen die van zingen houdt.
In de keuken begonnen de kinderen en andere liefhebbers om 12.00 uur iets lekkers klaar te maken voor de lunch.
Voor alle activiteiten zijn er enthousiaste reisleiders.
Om 13 uur verzamelden we in de kerk om reisverhalen uit te wisselen en aansluitend gingen we in de grote zaal smullen van een lunchbuffet.
Hieronder een impressie van de gemmentezondag:
Tijdens de kindernevendienst na het verhaal en het knutselwerkje, ook het toetje voorbereiden voor de lunch.

De reisverhalen over de landen Amerika, Curacao, Turkije en Nederland

Voor wie van zingen houdt, kon er gezongen worden

Het buffet, allerlei. Iedereen nam iets mee en met elkaar genieten van elkaars lekkernijen.

Iedereen zat de genieten van de heerlijke lunch

Dan hier het resultaat: het toetje gemaakt door de kinderen van de kindernevendienst.
Kinderen; het was heerlijk!