Samenwerking G3 Samenwerking G3

Aangeboden
Samen met ‘De Open Hof’ en ‘De Rank’ biedt onze kerk u en jullie de gelegenheid om mee te doen met een Bijbelse musical. In veel kerkelijke gemeenten zijn de laatste tien jaar musicals voorbereid en uitgevoerd en altijd met veel enthousiasme van deelnemers en toeschouwers.
Het duo Gerard van Midden en Gerard van Amstel heeft een uitstekende naam opgebouwd als componist en tekstschrijver van musicals. Zij weten Bijbelverhalen in woord, beeld en muziek zowel herkenbaar over te brengen, als verrassend actueel te maken.
Op dinsdag 13 november is er in onze kerk een informatieavond. Dan zal Irma Nieuwenhuis iets vertellen over haar ervaringen met musicals van Gerard & Gerard in Voorburg.
We hopen op deze avond een vliegende start te maken met ‘onze’ musical. Daarom doen we een oproep aan musici, toneelspelers, zangers, decorbouwers, kledingontwerpers, grimeurs, regisseurs, organisatoren, licht- en geluidmensen, bestuurders enz. om aanwezig te zijn.
Idealiter vormen we de 13e een projectgroep, die de volgende fase van de musical concreet kan gaan vormgeven. De eerste mensen hebben zich al aangemeld.
Als jij of u er op 13 november niet bij kan zijn, maar misschien wel mee wil doen, stuur dan even een berichtje naar Marjan Zebregs.
Meedoen aan een musical - voor of achter de schermen - versterkt de onderlinge band op een ontspannen manier. Het is ook de kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Het aardige is dat de musical iedereen, ongeacht leeftijd en talenten, een mogelijkheid biedt om te delen in het plezier van samen Bijbelverhalen tot leven brengen.