Rommelmarkt 2019 Rommelmarkt 2019
Rommelmarkt was weer een succes!
De jaarlijkse rommelmarkt van de gereformeerde kerk in Valkenburg werd vrijdag 17 mei gehouden van 10.00 tot 16.00. Het weer was prima. Af en toe wat dreigende wolken, maar er is geen spat regen gevallen. De opkomst van mensen was de eerste uren groot. Tevens was het aanbod groot en divers, waardoor er voor ieder wel wat te vinden was. De netto opbrengst is dit jaar 7300 euro. Toch weer een mooi bedrag welke opgedeeld wordt: 50% voor het project: Rwanda 25 jaar na de genocide en 50% voor zonnepanelen op de kerkgebouwen. Via deze weg willen we de sponsoren; Slagerij Timmers, Hoveniersbedrijf van der Nagel, Bloemenexport gebr. De Mooij, Herberg Welgelegen en Duikwinkel Divepost hartelijk bedanken. En met name gaat onze grote dank uit naar de vele vrijwilligers, die zich vol enthousiasme hebben ingezet! Graag tot volgend jaar op vrijdag 12 juni.